Latest Work

Paketim Dhuratash

Paketim Dhuratash Printim dixhital ne leter FBB 300gsm me plastifikim dhe e prere sipas formes Madhesia – 120mm x 120mm x 120mm

> më tepër
Stok

Reklamuese Produkti

Reklamuese Produkti Printim dixhital ne leter adezive 80gsm, e ngjitur ne karton te presuar 1.5mm Madhesia – Te gjitha

> më tepër

Kuti Dhurate Me Forme

Kuti Dhurate Me Forme Printim dixhital ne leter FBB 300gsm, me plastifikim dhe e prere sipas formes Madhesia – Te gjitha

> më tepër

Lanyard i stampuar me serigrafi transferte

> më tepër

Menu Bari Me Faqe

Printim dixhital ne leter 250gsm, me plastifikim dhe e kapur me spirale Madhesia – A4

> më tepër

Kodi: O49 - 100% doreza pune prej lekure

Masa: NO. 10, 50

> më tepër