The Meteor DP8700 XL is the new digital press from MGI building on the global success of the DP60 Pro, it will print all standard formats such as SRA3 sheets, extended formats up to 1020mm long, all envelope formats and on a variety of substrates including plastics. Imagine being able to print 8 page A4 portrait gate fold or 6 page A4 landscape from a single sheet.

The PressCard Pro is an industrial production unit dedicated to the short run lamination of plastic substrates such as PVC, Vinyl, Synthetic Papers, etc…

Esko Kongsberg XP
Kongsberg XP ofron një nivel rrënjësisht të ri të produktivitetit. është bërë posaçërisht për trajtimin e kombinuar te kartonave te valëzuar si dhe materialeve të tjera të ngurtë etj. te cilat perdoren ne produktet reklamuese. Një grup i gjere mjetesh në dispozicion qe përputhet me gamën e gjerë të materialeve që mund të përdoren.

Makineri Tamponografike GTO 883
Makineri tamponografike 2 ngjyreshe e dizenjuar per formate te mesme printimi

Makineri Tamponografike GTO 883
Makineri tamponografike 2 ngjyreshe e dizenjuar per formate te mesme printimi

Makineri Serigrafie
Makineri Serigrafie me 6 ngjyra me nje shpejtesi prej 700 bluza per 1 ore