Kodi: 525 – Pantallona pune qe konvertohen ne pantallona te shkurtra, me shume xhepa
Kodi:002 – Xhup Oxford me shirita fosforeshent, me zinxhir, 4 xhepa,dhe 2 xhepa te brendshem.
Kodi:609 – Xhup kundra ujit, me menge qe hiqen,dhe me cope Push te pjesa e qafes.
Kodi:610 – Xhup kundra ujit,me kontrast dy ngjyresh, me kapuce .
Kodi:519 – Xhup kundra ujit&eres, me kapuc, unisex.
Kodi:502 YOUTH – Xhakete sportive kundra ujit&eres me kapuc te qafa
Kodi: 502 – Xhakete sportive kundra ujit&eres, me kapuc te qafa
Kodi: OO1 – Jelek me 4 xhepa, 2 xhepa me zinxhir,2 xhepa per celulare dhe llastike te krahet
Kodi: O14 – Jelek me shume xhepa, dhe me rrjet nga brenda